For Foto-Lab er det vigtigt, at du er en tilfreds kunde

Er dette af en eller anden grund ikke tilfældet, foretrækker vi at arbejde sammen med dig om at finde en løsning på problemet.

Billeder der er beskadiget i posten, samt billeder med fejl, kan returneres og ombyttes senest 14 dage efter fakturadatoen. Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen.

Da der er tale om håndarbejde, vil vi dog gøre opmærksom på, at der ikke kan opnås 100 % farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen også variere.

Der er ikke reklamationsret over udtrykket, da billedet er udvalgt af bestilleren.

Hvis der er noget galt med kvaliteten, laver vi gerne nye billeder til dig. Send billederne til Foto-Lab sammen med din faktura og en kort beskrivelse af, hvad du synes der er galt. Så laver vi dem om inden for 10 arbejdsdage.

Da du selv har valgt det eller de billeder, du har bestilt, er der ikke returret på disse. Dette gælder også elektroniske billeder, da disse ligesom de andre billeder, er et individuelt forarbejdet produkt.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.