Indtast brugernavn og password, og du har adgang til bestilling

Hos Foto-Lab er det muligt at bestille dine billeder online. Det eneste, du skal bruge, er din login-seddel med brugernavn og password.
Indtast brugernavn og password, og du har adgang til bestilling.

Så snart du har foretaget din bestilling, vil bestillingen blive behandlet og herefter sendt direkte til den adresse, der er angivet ved bestilling.

Du vil straks efter bestillingen modtage en ordrebekræftelse.
Såfremt du ikke modtager denne bekræftelse, er årsagen som regel, at der er indtastet en forkert e-mail-adresse, eller mailen er måske kommet i din spam/uønsket mail.
Bestillingen er dog fortsat gældende, ved tvivl om bestillingen er gennemført, bedes du derfor kontakte Foto-Lab.

Pakkeløsninger

Vi tilbyder pakkeløsninger i forskellige størrelser og til priser alt efter behov, samt download af billeder i høj opløsning til favorable priser.

Søskendeordre

Ved brug af søskendefunktionen kan der laves en samlet bestilling for flere logins på en gang, derved spares de ekstra ekseditionsgebyrer.

Betaling

Ved bestilling af billeder på hjemmesiden, er det muligt at betale med Dankort.

Optimal sikkerhed ved brug af Dankort. Hos Foto-Lab kan du trygt betale med Dankort, idet vi bruger Wannafind betalingssystem og Stripe.
Begge kører via en krypteret SSL forbindelse og er godkendt og certificeret af PBS. Da alle Dankortoplysninger sendes krypteret, er sikkerheden i top.

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.