Dronefoto & Video

Foto-Lab er vi specialiseret i billeder og video til erhvervskunder. Vi tilbyder også dronefoto og dronevideo som en del af vores services. Med vores droneudstyr kan vi dokumentere byggeprocesser og skabe spændende billeder.

Vores dronefotografer er dygtige til at finde de bedste vinkler og skabe en visuel historie, der viser bygningernes struktur og skønhed. Vi kan dokumentere hele byggeprocessen, fra sandpude til færdig bygning, så I kan præsentere jeres arbejde på den mest professionelle måde.

Vi kan også hjælpe med at skabe billeder og video, der viser jeres virksomheds profil. Vores fotografer har en god forståelse for belysning, linjer og farver, hvilket giver enkle og udtryksfulde billeder.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til jeres virksomhed. Kontakt os, hvis I ønsker at høre mere om vores dronefoto og dronevideo eller har spørgsmål til priser og services. Vi er altid klar til at hjælpe med at gøre jeres projekter til en succes.

 

Rettigheder

Når dine billeder er færdige, vil de blive leveret klar til brug på vores erhvervsdatabase, hvor de kan downloades til brug til virksomhedens hjemmeside, brochurer etc.

 

 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.