Profil & Personale

Hos Foto-Lab tilbyder vi en række skræddersyede løsninger til virksomheder, der ønsker at forbedre deres visuelle identitet. Vi har specialiseret os i to områder, nemlig personalefotografering og virksomhedsprofilfotografering og -videografering.

Når det kommer til personalefotografering, forstår vi, at hver virksomhed er unik og har sin egen profil og kultur. Derfor tager vi altid en dialog med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder forskellige muligheder for farvebaggrund og kan også bruge omgivelserne som baggrund, hvis dette passer bedre til virksomheden. Vores erfarne fotografer er dedikerede til at skabe billeder af høj kvalitet, der afspejler virksomhedens profil og fremhæver de ansattes individuelle karaktertræk.

Når det kommer til virksomhedsprofilfotografering og -videografering, mener vi, at et visuelt udtryk er en vigtig del af en virksomheds markedsføring. Vores team af erfarne fotografer og videografer er dedikerede til at skræddersy løsninger til vores kunder, der passer perfekt til deres virksomhed og budskab. Vi tilbyder individuelle priser og skræddersyede løsninger, da priserne kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder placering og ønsker til billedet.

Vi er stolte af vores arbejde, og vi håber, at vores tidligere arbejde med personalefotografering og virksomhedsprofilfotografering og -videografering vil give dig en idé om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Kig gerne igennem vores galleri med eksempler på fotos og videoer, og kontakt os via mail eller telefon, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores arbejde eller priser. Vi er altid glade for at tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et professionelt og personligt indtryk af din virksomhed.

 

Rettigheder

Når dine billeder er færdige, vil de blive leveret klar til brug på vores erhvervsdatabase, hvor de kan downloades til brug til virksomhedens hjemmeside, brochurer etc.

 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.