Forsikringsskader

Arbejdsskadestyrelsen kan bede om fotografier af personskader i forbindelse med en arbejdsskadesag. Fotografierne kan være med til at dokumentere omfanget af skaden og hjælpe med at fastsætte erstatningens størrelse.

Det er vigtigt, at fotografierne er klare, skarpe og af høj kvalitet, således at de kan give et detaljeret indtryk af skaden. Det kan derfor være en god idé at anvende en professionel fotograf, der har erfaring med at tage billeder af personskader.

 

Vi et grundigt kendskab til både arbejdsskadestyrelsens og forsikringsselskabernes retningslinjer og krav vedrørende fotografering af personskader. Vi sikre os også sikre, at der er tilladelse fra den tilskadekomne eller dennes pårørende, før fotografering af personskader påbegyndes.

Arbejdsskadestyrelsen kan også bede om, at fotografierne er taget i flere forskellige vinkler og med forskellige lysforhold, for at give et mere fuldstændigt indtryk af skaden. Fotografierne kan også suppleres med beskrivelser af skaden, herunder omfanget, arten og eventuelle langtidseffekter.

Sammen med fotografierne og beskrivelserne af skaden vil arbejdsskadestyrelsen også have brug for andre dokumenter, såsom lægeerklæringer, journalnotater og arbejdsgiverens udtalelse. Alt dette vil være med til at afgøre, om der er tale om en arbejdsskade og fastsætte erstatningens størrelse.

Det er vigtigt at sikre sig, at alle dokumenter, herunder fotografierne, er korrekte og omhyggeligt udført, således at arbejdsskadestyrelsen kan træffe en retfærdig afgørelse i sagen.

 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.